tiistai 25. marraskuuta 2014

Kausi lopuillaan

Pikkuhiljaa alkanee olla aika pistää tätä kautta pakettiin. Lyhyehkön vähän kylmemmän jakson jälkeen täällä Pirkanmaalla näyttää taas menevän plussan puolelle joten periaatteessa uistelukausi kyllä jatkuu. Viime avovesikaudellahan olin itsekin vielä tammikussa vesillä. Näsijärvellä kausi on ollut melkoisen hyvä ja siihen lienee paikallaan palata myöhemmin jahka järvi saa lopullisen jääpeitteen.

Maisansalossa.
Oma kausi tosiaan loppunee tähän koska viikonloppuna hyvin palvellut vetokalusto löysi uuden kodin pohjoisesta. Lauantaina lähdin ostajaa vastaan aamuvarhaisella ja pitkän päivän aikana trippimittariin kertyi hieman toistatuhatta kilometriä, oli siinä ajamista kun mennen tullen oli vielä venepaketti peräkokoukussa. Menomatkalla jouduin pariinkin otteeseen väistelemään tielle tupanneita hirviä joten tarkkana kannattaa liikenteessä olla, etenkin kun jahtikausi lienee kuumillaan. Takaisin tullessa koukun jatkona olikin jo hieman kevyempi paketti.

Iltapuhteita talvi-illoille.
Talven aikana olisi tarkoitus rakennella tästä etenkin jigauskäyttöön soveltuva vene. Sisäjärjestelyjä hieman muokataan ja pinnat käsitellään uuteen uskoon. Elektroniikkaa ja keulakonetta lienee syytä myös harkita -hyvä siittä tulee!

Vetokalustoakin lienee paikallaan alkaa todenteolla suunnittelemaan jotta uusi alus olisi valmiina kun kausi 2015 startataan. Uuden kauden alkuun on maksimissaankin enään puolivuotta joten aikaa ei ole hirveästi hukattavaksi, huolella suunnitellut ja toteutetut asennukset ottanevat kuitenkin oman aikansa.

Boston Whaler

Keväälle suunnitellaan jo kuumeisesti tulevia lohiretkiä ja ainakin Bornholm ja Etelä-Ruotsin lohivedet on kalenteriin merkattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti