lauantai 14. toukokuuta 2016

Vakumoimaan

Vakuumikoneen hankinta on ollut pitkään mielessä mutta aina se on vaan siirtynyt. Useamman kerran on tullut koitettua tuttujen erilaisia koneita ja päällimmäisenä on jäänyt mieleen laitteiden heikko toiminta. Oli siis selvää että konetta hankittaessa tulee panostaa laatuun.
Vakumointi on nykyaikaisin tapa säilyttää elintarvikkeet tuoreina. Vakumointi pidentää esimerkiksi pakastetun kalan säilyvyyttä huomattavasti. Samalla laitteella voidaan vakumoida esimerkiksi riistaa, marjoja ja ylipäätään kaikenlaista elintarviketta jonka säilyvyyttä halutaan parantaa.

Lohen pyrstöä vakuumiin.

Lava vakuumikoneista olen kuullut pelkästään hyvää ja samainen merkki näytti voittaneen jälleen Erä-lehden  1/2016 vakuumikonetestin. Kyseinen Lava V.300 Premium laite siis tilaukseen.

Laitteessa on tarkka paineen manometrinäyttö ja -0,94 barin alipaine. Premium mallissa on kaksinkertainen 340mm leveä hitsaussauma joka takaa tiiviin sauman vakumointiin.
Laite on äärimmäisen helppo käyttää ja mikä parasta sillä on 10 vuoden takuu.  Erittäin laadukkaan oloinen Saksalainen laite.

Valmista tuli.

Itse hankin laitteen vakuumikaupasta jonka löydät osoitteesta:

www.vakuumi.fi

Nettikaupan takana on Pohjolan Luonta ja Kala Oy joka on ainoa virallinen maahantuoja Lava laitteille. Vain heidän kauttaan maahantuotuun laitteeseen saa edelläkin mainitun 10 vuoden takuun. Heidän kauttaan löytyy kaikki tarvittavat varaosat ja valikoimissa on paljon muutakin aihepiiriin liittyvää tavaraa  -käy hmeessä tutustumassa tarjontaan.

Oheisen linkin takaa löytyy lyhyt video laitteen käytöstä:

https://www.youtube.com/watch?v=uOuVoaRFrn0&feature=youtu.beEi kommentteja:

Lähetä kommentti