keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kalavehkeitä kiertoon.

Autotallin siivouksen yhteydessä eteen tuli taas paljon vanhaa kalastustarviketta joista suurta osaa ei oltu käytetty vuosiin. Ajatuksena oli kerätä tällaiset kamat ja laittaa ne myyntiin. Uistimia, vanhoja pakkeja jne silmäillessä tuli kuitenkin ajatus josko löytyisi kalamies jolle näiden käyttöarvo ylittää selvästi rahallisen arvon.

Lisää kuvateksti

Facebookin kalastajien kirppikselle laitoin kuvan jakoon ja kyselin josko sieltä löytyisi tavaroille joku alaikäinen juniori joka niitä kipeästi tarvitsee. "Hakemuksia" tuli lukuisia ja niiden joukosta valikoin tavaroiden uudeksi omistajaksi Eelis nimisen kaverin joka oli hurahtanut kalastukseen ja löytänyt siitä apua arjen haasteisiin. Eeliksellä oli puutetta uistimista ja muista tarvikkeista joten mielestäni tavarat löysivät enemmän kuin hyvän kodin.

Hetki sitten sain viestiä että Eelis oli väsyttänyt ennätyskalansa minulta saamallaan pienellä avokelalla ja yhdellä pakettiin kuuluneista uistimista. Kuten kuvasta näkyy on innokas kalamiehen alku innoissaan ennätyskalastaan ja ihan syystä!

Ennätyskala veneessä, huikeeta!

Tallinperukoiden seuraavan siivouksen yhteydessä uskoisin löytäväni sieltä taas itselleni ylimääräiseksi jäänyttä käyttökelpoista tavaraa joille täytyy ehdottomasti löytää taas joku uusi omistaja nuoremman polven kalamiehistä -suosittelen muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti